passie voor transport en maatwerk

Bij Pure Transport delen we een diepe passie voor transport en logistiek. Onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige transportoplossingen gaat hand in hand met ons streven naar maatwerk,

Wij zijn pure Transport

Bij Pure Transport koesteren we het belang van directe communicatielijnen met onze klanten. We geloven in het opbouwen van sterke en nauwe relaties, waarbij transparante communicatie en snelle respons cruciaal zijn.

Bij Pure Transport zijn we gepassioneerd door het leveren van hoogwaardige transportoplossingen die aan al uw logistieke behoeften voldoen. Als uw betrouwbare partner streven we ernaar om uw goederen veilig, efficiënt en op tijd op hun bestemming te brengen, waar ter wereld uw zaken ook plaatsvinden.

 

Meer dan 14 jaar ervaring

Met meer dan 14 jaar ervaring zijn we de vertrouwde partner voor al uw transportbehoeften. Onze lange staat van dienst spreekt voor zich, en we zijn trots om onze expertise en betrouwbaarheid aan te bieden aan onze gewaardeerde klanten. Of het nu gaat om nationaal of internationaal transport, groot of klein, we staan klaar om uw lading veilig en efficiënt te vervoeren. Ontdek vandaag nog waarom onze jarenlange ervaring het verschil maakt voor uw transportoplossingen.

0
Voertuigen
0
Kilometers gereden
0
Medewerkers
0
Gehaktstaven

Ons team

Bij Pure Transport geloven we dat transport meer is dan alleen het verplaatsen van goederen van punt A naar punt B. Het gaat om betrouwbaarheid, efficiëntie en een persoonlijke benadering die onze klanten vertrouwen en waarderen. Ons team van toegewijde professionals staat klaar om aan al uw logistieke behoeften te voldoen, met een passie voor service en een focus op duurzaamheid.

Melvin Geijtenbeek

Directeur

Sinds mijn 18e ben ik actief in de transportsector, ik begon als chauffeur na vervolgens als planner te hebben gewerkt ben ik nu de trotse directeur van Pure Transport.
Mijn loopbaan in de transportsector heeft me waardevolle inzichten gegeven, die ik nu gebruik om ons bedrijf te leiden naar succes en groei.

Youri Wittenbernds

Hoofdplanner

Met mijn passie voor planning en met oog voor detail en efficiëntie, zorg ik voor nauwkeurige en tijdige transportoplossingen die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Ik werk met mijn hart en ziel aan oplossingen die voor onze klanten het verschil maken. Ik hou ervan om creatieve oplossingen te vinden voor onverwachte uitdagingen.

Romy van den Heuvel

C- Chauffeur

Ik ben gespecialiseerd in het veilig en efficiënt vervoeren van goederen door heel Europa. Of het nu gaat om het leveren van winkelvoorraden, of het transporteren van speciale ladingen, ik sta altijd klaar om de klus te klaren. Wat mij onderscheidt als chauffeuse, is mijn aandacht voor detail en klantgerichtheid

Maikel van den Heuvel

B- Chauffeur

Ik begrijp het belang van het bouwen van duurzame relaties met klanten. Bij mij staat uw tevredenheid centraal, en ik streef er altijd naar om aan uw verwachtingen te voldoen, en zelfs te overtreffen. U kunt erop vertrouwen dat ik uw lading met de grootste zorg zal behandelen

Nico Huiskes

Magazijn medewerker

Mijn werk omvat het ontvangen, controleren en opslaan van goederen in het magazijn. Elke dag stap ik in een dynamische omgeving waar snelheid en nauwkeurigheid hand in hand gaan. Het is een baan die zowel fysieke kracht als oog voor detail vereist.

Samen Sterker

Pure Transport en Aarts Transport hebben de handen ineengeslagen om samen sterker te staan in de transportsector. Door onze krachten te bundelen, bieden wij een breder scala aan transport- en logistieke diensten aan. Deze samenwerking stelt ons in staat om efficiënter te werken, innovatieve oplossingen te implementeren en duurzame transportmethoden te bevorderen.

Pure & Aarts Transport

Onze gecombineerde expertise en middelen zorgen voor snellere, betrouwbaardere en kosteneffectieve oplossingen voor al uw transportbehoeften. Wij investeren in de nieuwste technologieën en zetten ons in voor superieure klantenservice, zodat uw goederen altijd veilig en op tijd hun bestemming bereiken. Bij Pure Transport en Aarts Transport geloven we dat samenwerking de sleutel is tot succes. Samen zijn we sterker en kunnen we onze klanten de beste transport- en logistieke oplossingen bieden.

Onze vacatures

Bij Pure Transport zijn we voortdurend op zoek naar getalenteerde individuen die onze passie voor transport en logistiek delen.

Als groeiend bedrijf bieden we diverse mogelijkheden voor zowel ervaren professionals als enthousiaste nieuwkomers in de sector. Bekijk hieronder onze actuele vacatures:

Bekijk de vacatures

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmekingen
neem dan snel contact met ons op.

Pure Transport
De Run 4444,
5503 LR Veldhoven

info@puretransport.nl 040 251 6688

"*" geeft vereiste velden aan